Metode de livrare:

  • Zona 1 - 13 RON (Livrare in 1-2 zile)
  • Zona 2 - 25 RON (Livrare in 2-3 zile)


Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti atunci cand cumparati de la www.fashion4men.ro, insa in cazul in care nu sunteti, articolele pot fi returnate.


Legislatia romaneasca in domeniu prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".


Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, sa nu aiba semne de purtare, iar in cazul Articolelor de Incaltaminte sa aiba cutia originala).


Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.


Taxa Transportului trebuie achitata de Clientul care solicita returnarea.

Daca marimea nu vi se potriveste puteti solicita o alta marime in cazul in care aceasta este disponibila sau un articol diferit, cu achitarea eventualei diferente de plata.


Nu acceptam colete cu ramburs

In termen de 15 zile lucratoare de la data returnarii, vom inapoia contravaloarea comenzii prin firma de curierat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client. Restituirea se face doar pe valoarea articolului.